Görüntülü Diafon Sistemleri

ANA SAYFA BLOG Görüntülü Diafon Sistemleri...



Görüntülü Diafon Sistemleri

Tarih :03/02/2021 Okunma :436

Görüntülü Diafon Sistemleri

Şehir hayatında kişiler yaşam alanlarında kendilerini güvende hissetmek isterler. Bu yüzden tasarlanan bas konuş özelliği bulunan eskiden ev ya da iş yerine gelen kişi ile dışarıdan iletişimi sağlayan sesli diafonlar kullanılmaktaydı. Zaman içerisinde güvenlik sistemleri alanında gelişen teknoloji ile daha ileri seviyelere taşınmıştır. Özellikle büyük şehirlerde ihtiyaç duyulan, güvenlik sistemleri açısından da son derece önemli olan kapı önü ve daire arasındaki iletişimi sağlayan sistemler herkes tarafından kullanılmaktadır. Sesli iletişime ek olarak sağlanan kamera unsuru, güvenlik açısından daha çok tercih edilen ürün olmaktadır. Kullanım alanına veya kişilerin tercihine göre değişen Bursa Görüntülü Diafon sistemleri farklı seçeneklerde üretilmektedir.

Görüntülü Diafon Kullanım Alanları

Tanınmayan kişilerin apartman veya yaşam alanlarına girişini engelleyen görüntülü diafonlar oluşabilecek hırsızlık olaylarının da önüne geçilmesini sağlamaktadır. Önlem amaçlı kullanılan bu cihazlar görüntülü ve sesli iletişimin sağlandığı kapı açma sistemleri olarak kullanım sağlamaktadır. Çok sayıda daireli sitelerde giriş çıkışların fazla olması nedeniyle güvenlik görevlilerinin bulunduğu alanlarda ayrıca görüntü ve telefon ayıcalığı olan sistemler çokça kullanılmaktadır. Güvenlik görevlisi tarafından daire sahibinin görüntü ve telefon özelliği ile bilgilendirilmesi ekstra güvenlik seçenekleri ile sağlanmaktadır. Bu durum yaşam alanlarına bilinmeyen kişilerin girişlerini engellemesi açısından yüksek güvenliği sağlamaya yaramaktadır. Ayrıca apartman görevlisi ile de görüşmeyi sağlayan Bursa Görüntülü Diafon ve sesli iletişimi kullanım açısından kişilere kolaylık sağlamaktadır.

Görüntülü Diafon Özellikleri

Özellikle üzerinde bulunan lcd ekran sayesinde net görüntü sağlayan Bursa Görüntülü Diafon özel tasarımları sayesinde fazla yer kaplamadıkları gibi ayrıca şık tasarımları ile de tercih edilebilmektedir. Görüntülü diafon üzerinde bulunan buton üzerine basılı tutulduğu takdirde haberleşme imkanı sağlamaktadır. Buton üzerine basılmadığı zaman sesi dışarıya vermemektedir. Kişiler tarafından istenirse sadece kamera üzerinden kapı önü görüntüsü alınabilmektedir. Kişiler istediği takdirde dış kapıda bulunan kişilerle diafon üzerinde bulunan buton ile görüşme sağlayabilirler. Ayrıca özellik olarak kişiler tarafından tercih edilen ürünler arasında daireler arası iletişim sağlayan diafonlar da bulunmaktadır. Büyük işletmelerde yangın alarmı çalıştırma özelliğine sahip görüntülü ve bas konuş diafonları özellikle tercih nedeni olabilmektedir.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.